Beheerder

Posts by Beheerder for Nieuws:

De Beste Pingponger van Haarlem 2021 uitgesteld

Vanwege de huidige coronacrisis is besloten om de derde editie van De Beste Pingponger van Haarlem uit te stellen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de eerstvolgende editie in 2022 plaatsvinden.

Lees meer over 'De Beste Pingponger van Haarlem 2021 uitgesteld'...

Jeroen Peters is De Beste Pingponger van Haarlem

Afgelopen weekend werd de tweede editie van De Beste Pingponger van Haarlem georganiseerd. Maar liefst 210 deelnemers schreven zich in voor het toernooi, waarvan 150 niet-leden.

Lees meer over 'Jeroen Peters is De Beste Pingponger van Haarlem'...

De Beste Pingponger van Haarlem bouwt door op succes van vorige editie

Afgelopen januari was de allereerste editie van De Beste Pingponger van Haarlem. Het werd een groot succes met ruim honderddertig deelnemers.

Lees meer over 'De Beste Pingponger van Haarlem bouwt door op succes van vorige editie'...

Student Jens Wiersma is De Beste Pingponger van Haarlem

Afgelopen weekend werd de eerste editie van De Beste Pingponger van Haarlem georganiseerd. Maar liefst 130 Haarlemmers hadden zich ingeschreven voor het evenement. Na drie dagen vol strijd waren Victor Kastelein, Jens Wiersma, JP Haarlem en Oscar de Bock de grote winnaars. Met overmacht wist Jens Wiersma in de ...

Lees meer over 'Student Jens Wiersma is De Beste Pingponger van Haarlem'...

Samenwerking met de tafeltennisbond

De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) en De Beste Pingponger van Haarlem (BBvH) gaan samenwerken. Beide partijen hebben als doel om de tafeltennissport te promoten en enthousiastelingen bij elkaar te brengen. Door samen te werken, verwachten de NTTB en BBvH meer tafeltennisliefhebbers in beweging ...

Lees meer over 'Samenwerking met de tafeltennisbond'...

1 2