Samenwerking met de tafeltennisbond

De Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) en De Beste Pingponger van Haarlem (BBvH) gaan samenwerken. Beide partijen hebben als doel om de tafeltennissport te promoten en enthousiastelingen bij elkaar te brengen. Door samen te werken, verwachten de NTTB en BBvH meer tafeltennisliefhebbers in beweging te kunnen krijgen.

Voor de NTTB en veel verenigingen is het bereiken van de ongebonden tafeltennisser, liefhebbers die niet aangesloten zijn bij een vereniging, een uitdaging. Daarom zijn zij begonnen met het ontwikkelen van het Pingpongbaas platform. Met de app Pingpongbaas nodig je gemakkelijk je collega, vrienden en medestudenten uit om een potje te tafeltennissen en vind je een geschikte speellocatie.

De Beste Pingponger van Haarlem is opzoek naar de PingPongbaas van Haarlem en zal ook de app benutten om deze te vinden. Zo kan je ook in Haarlem jouw speellocatie vinden en andere inwoners uitdagen. Op deze wijze ben jij volledig voorbereid op jouw deelname aan de Beste Pingponger van Haarlem. 

Ga jij de uitdaging aan? Speel dan mee, probeer de app en word de beste Pingponger van Haarlem.