Tarieven

Het doel van De Beste Pingponger van Haarlem is om zoveel mogelijk deelnemers mee te laten doen. Daarom houdt de organisatie de inschrijfkosten zo laag mogelijk.

Deelnamekosten zijn € 7,50 per persoon. Inschrijven doe je op deze pagina

Heb jij je ingeschreven voor De Beste Pingponger van Haarlem dan ben je automatisch geplaatst voor de voorronde. De voorronde wordt op vrijdagavond 18 januari en zaterdag 19 januari 2019 gespeeld in blokken van twee uur. Je neemt dus aan één blok deel. Weet jij je te plaatsen voor de finaleronde dan mag jij op zondag 20 januari verder strijden om de beste pingponger van Haarlem te worden. Er zijn geen extra kosten voor het behalen van de finaleronde.

DSC2863

De Ripperda- en Kenauklasse uitgelegd

Bij je inschrijving geef je aan in welke klasse je deel wilt nemen: de Ripperdaklasse of de Kenauklasse. De Ripperdaklasse is voor gevorderde pingpongers. Leden van tafeltennisverenigingen vanaf de vierde klasse en hoger worden hier automatisch ingedeeld. Niet-leden mogen zich hier ook voor aanmelden. De Kenauklasse is toegankelijk voor alle andere Pingpongers, die waar dan ook regelmatig een balletje slaan. Voor alle deelnemers gelden deelnamecriteria

Betaling

Nadat je jouw inschrijving hebt opgestuurd, ontvang je van ons een betaalverzoek. Zodra je betaalverzoek is afgerond, ben je definitief ingeschreven voor De Beste Pingponger van Haarlem. Let op: inschrijvingen zonder afgeronde betaling zijn niet definitief ingeschreven voor het toernooi. Heb je hier vragen over, neem dan contact op via: info@debestepingpongervanhaarlem.nl.