Algemene toernooi informatie

Er wordt in twee klassen gespeeld: De Ripperda klasse en de Kenau klasse. Bij inschrijving geef je aan in welke klasse je deel wilt nemen.

De Kenau klasse voor de beginnende, recreatieve en competitiespelers t/m 5e klasse.
De Ripperda klasse voor de gevorderde en competitiespelers vanaf 4e klasse.

 mjtafeltennis tafeltennisclinic

Prijzen

Er zijn individuele prijzen voor de twee speelklassen, maar tevens is er ook een bedrijven prijs, voor het beste bedrijf, eis hiervoor is wel dat er minimaal 4 deelnemers zijn van het deelnemende bedrijf.

Toernooi

De voorrondes (vrijdagavond en zaterdag (een dagdeel per speler) worden gespeeld in poules van 4 mensen, je speelt best-of five in games. Dit betekent dat je drie games moet winnen. Lees hier meer over de spelregels.

Er wordt gespeeld in tijdsloten van ongeveer 2 uur, alleen het knock-out systeem (zondag vanaf 13:00) kan langer duren, maar we verwachten dat de finale rond 16:00 gespeeld gaat worden. Kwalificeer jij je op vrijdag of zaterdag dan speel je mee op de finaledag. 

De finaledag begint (zondag 10:00 tot 12:00) opnieuw met poules van vier, winnaars gaan door naar het knock-out systeem. Vanaf deze ronde (zondag vanaf 13:00) speel je een wedstrijd waarbij de winnaar zich plaatst voor de volgende ronde en de verliezer helaas is uitgeschakeld. Dit gaat door totdat de winnaar van het toernooi bekend is. Wij verwachten dat de finale rond 16:00 uur gespeeld wordt.

Bij de inschrijving geef je een voorkeurstijd aan. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Bedrijventeams zijn in ieder geval verzekerd van dezelfde tijdslot van spelen (en locatie).

20180910 210345 2