Van Der Aar Tuinen

Logo van der Aar TuinenVan der Aar Tuinen is hét hoveniersbedrijf in de regio Haarlem en omstreken. Het fullservice bedrijf beschikt over de kennis om je tuin vakkundig te onderhouden. Naast het onderhouden van de tuin is het hoveniersbedrijf gespecialiseerd in de aanleg van nieuwe tuinen. Door jarenlang actief te zijn als hoveniersbedrijf hebben zij diverse afspraken kunnen maken met diverse leveranciers. Hierdoor kunnen zij kwalitatief hoogwaardig werk leveren voor sterk concurrerende prijzen!

Van der Aar Tuinen staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven!

Of het nu gaat om een bedrijfstuin of particuliere tuin, zij zijn in alle markten thuis!
Neem vrijblijvend contact met hen op en laat je adviseren naar de diverse mogelijkheden.

SportEurope

Logo SportEuropeTafeltennis of Pingpong is een sport voor iedereen. Daarom richt  Sport Europe zich zowel op de professionele tafeltennissporter, als de liefhebber en de thuissporter. Naast een groot en breed assortiment tafeltennismateriaal van alle topmerken beschikt Sport Europe over een showroom waar de tafeltennismaterialen optimaal getest kunnen worden. Hier word je bijgestaan door gerenommeerde trainers en materiaalexperts bij je zoektocht naar het meest geschikte tafeltennismateriaal.

Service staat bij Sport Europe hoog in het vaandel. Daarom houden zij, ook na de verkoop, graag contact met jou. Zo kunnen zij jou, waar nodig, van gedegen advies blijven voorzien.

Voor verenigingen die toe zijn aan nieuw tafeltennismateriaal en/of -kleding maken zij graag een aanbieding op maat. Zij zijn ervan overtuigd dat zij voor de beste prijzen kunnen leveren. Sport Europe biedt verenigingen zeer interessante inkoop- en sponsormogelijkheden. Mocht je hierover meer willen weten neem dan gerust contact met hen op.

MJ Tafeltennis

Logo MJ TafeltennisMJ Tafeltennis organiseert al sinds 2012 allerhande sportieve activiteiten op basis van tafeltennis. Maatwerk en plezier staan daarbij altijd voorop. Zij hebben ruime ervaring in het organiseren en begeleiden van activiteiten voor jong en oud en zijn gespecialiseerd in bijzondere doelgroepen. Particulieren, bedrijven, scholen, verenigingen, zorginstellingen etc. worden door hen stuk voor stuk op maat bediend, vaak met creatieve oefenvormen en bijzondere materialen. Zo garanderen ze dat iedereen op zijn of haar eigen niveau wordt uitgedaagd.

Hun scherpe oog voor kwaliteit en maatwerk uit zich in gediplomeerde, professionele trainers met decennia tafeltenniservaring en state of the art materialen. Als innovatieve organisatie werken zij bovendien continu aan vernieuwing van het aanbod, zodat ze jou kunnen (blijven) voorzien van passende en verrassende spelactiviteiten.

OfficeCity Kantoormeubelen

Logo OfficeCityOfficeCity is een webwinkel voor kantoormeubelen. Je kunt online kantoormeubelen bestellen in de webwinkel van officecity.nl of langskomen in de showroom in Haarlem aan de Henk Schijvenaarstraat 1.