Bedrijfsteam

Doe samen met jouw collega’s, relaties of klanten meedoen aan de tweede editie van De Beste Pingponger van Haarlem. Vorig jaar was het bedrijventoernooi een groot succes. Moedig je collega’s aan, kom zelf in beweging en heb vooral een leuke avond. Goed voor het teamgevoel en tegelijkertijd een uitdaging voor iedereen. Strijd daarom mee om het beste tafeltennissende bedrijf van de stad te worden.

Een bedrijfsteam bestaat uit minimaal 4 en maximaal 7 spelers. Het is mogelijk om per bedrijf meerdere teams in te schrijven. Door je als bedrijventeam aan te melden is het team verzekerd van hetzelfde tijdslot op dezelfde locatie en dingt het bedrijf mee naar de titel Beste Pingpongbedrijf van Haarlem. Ieder teamlid speelt individueel mee, maar dus altijd tegelijkertijd met de collega's. Alle games, overwinningen en eindranking van de leden van het bedrijfsteam tellen mee. Zo kan de minste speler toch belangrijke punten voor het team binnenslepen.

Tarieven

De kosten bedragen € 7,50 per teamlid met een minimum van 4 en een maximum van 7 deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams per bedrijf in te schrijven.

Het inschrijvende bedrijf moet in Haarlem gevestigd zijn. De werknemers hoeven niet in Haarlem te wonen. Zie de deelname eisen voor verdere informatie.

50799488 321794311793031 7474648605907746816 o

Inschrijven

Stuur een email naar inschrijven@debestepingpongervanhaarlem.nl en vermeld:

  • Namen van de teamleden (voor- en achternaam)
  • Email per teamlid
  • Geboortedatum deelnemers
  • Welke klasse per individu --> zie de uitleg van de klassen hier
  • Voorkeursdag voor de voorronde (vrijdag of zaterdag)
  • Of bij voorkeursdag vrijdag indeling in het tijdslot van 17.00 tot 19.00 een bezwaar is
  • Akkoord op de algemene voorwaarden

Na de inschrijving komt er een bevestigingsmail met daarin de instructie (factuur) hoe de betaling kan worden gedaan.