Samen met jouw collega’s, relaties of klanten meedoen aan de allereerste editie van De Beste Pingponger van Haarlem is gegarandeerd een unieke ervaring! Bij dit evenement stijgt iedere speler tot grote hoogtes door de aanmoedigingen van zijn collega’s. Goed voor het teamgevoel en tegelijkertijd een uitdaging voor iedereen. Strijd daarom mee om het beste tafeltennissende bedrijf van de stad te worden.

Een businessteam bestaat uit minimaal vier spelers. Door je als bedrijventeam in te schrijven is het team verzekerd van hetzelfde tijdslot op dezelfde locatie en dingt het bedrijf mee naar de titel Beste Pingpongbedrijf van Haarlem. Ieder teamlid speelt individueel mee, maar dus altijd tegelijkertijd met de collega's. Alle games, overwinningen en eindranking van de leden van het bedrijfsteam tellen mee. Zo kan de minste speler toch belangrijke punten voor het team binnenslepen. 

Tarieven

De kosten bedragen € 10,- per teamlid met een minimum van vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams per bedrijf in te schrijven.

20180831 153044

Inschrijven

Schrijf je bedrijventeam in door een mail te sturen naar inschrijven@debestepingpongervanhaarlem.nl. Vermeld bij je inschrijving de volgende gegevens:

-        Bedrijfsnaam (zo wordt het bedrijf ook in de uitslag vermeld)
-        Naam contactpersoon
-        Adres
-        Postcode + Plaats
-        KvK nummer
-        Eventuele PO vermelding factuur
-        Voorkeurstijdslot. Zie tijdsloten hier
-        Per speler:

  • Voor- en achternaam
  • Man/vrouw
  • Geboortedatum
  • E-mailadres
  • Ripperda- of Kenau klasse (zie uitleg)