MJ Tafeltennis sluit zich aan bij De Beste Pingponger van Haarlem

Het tafeltennispromotiebedrijf MJ Tafeltennis heeft zich verbonden met De Beste Pingponger van Haarlem. MJ Tafeltennis heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van tafeltennisactiviteiten als clinics, training en demonstraties voor vele doelgroepen. Mark en Jeroen, de eigenaren van het bedrijf, komen uit de regio en hebben dan ook een sterke affiniteit met Haarlem. Zij steunen het concept De Beste Pingponger van Haarlem om zoveel mogelijk mensen enthousiast te krijgen voor de sport.

Jeroen: "Vanuit de vele activiteiten die wij organiseren voor bedrijven, scholen en verpleeghuizen, hebben wij heel vaak de kracht van tafeltennis gezien. Het verbindt collega’s, klasgenoten en onbekenden met elkaar op een laagdrempelig manier. De Beste Pingponger van Haarlem brengt meer mensen samen en is daarnaast ook gewoon een leuk toernooi voor alle Haarlemmers."

MJ Tafeltennis is beschikbaar voor onder andere clinics, demonstraties en trainingen voor vele doelgroepen. Wil je weten wat zij voor jou kunnen betekenen? Bekijk het aanbod op mjtafeltennis.nl en neem contact op.